Från ett dopp på nyårsafton till eget hemmaspa

 

Någon gång måste alltid vara den första.
För familjen Berlin ledde ett badtunnedopp på nyårsafton till att numera stoltsera med en av Tjörns förmodligen härligaste uteplatser.

Det var faktiskt lite av en spontanbeställning. Frun surfade runt och stötte på J&L’s erbjudande om badtunna och bastu i paket och vi tyckte att priset kändes helt rätt, samt att en badtunna i glasfiber kändes mer hygieniskt än en trätunna. Så samma kväll hade vi lagt en beställning.

 

 

Mycket jobb bakom.

Även om badtunnan och bastun levererades färdigmonterat så skulle ju allt in på baksidan och vi var 12 personer som fick bära det på plats. Jag tror inte vi insåg hur mycket jobb som låg bakom för att få uteplatsen så som vi ville ha den. 

Men att resultatet blev mer än lyckat kan ingen säga något annat om.

Från en tom fläck till platsen där allt händer.

Vår baksida har blivit helt förändrad, innan fanns där ingenting och nu har det blivit en samlingsplats där det hela tiden händer något.
Nu har visserligen sommarens eldningsförbud gjort att vi inte kunnat använda tunna och bastu så mycket som vi vill – men nu väntar kalla höst och vinterkvällar med förhoppningsvis mycket bad.
Vi båda två är aktiva med hästar och hundar, och det ska bli gott att hoppa ner och njuta när vi är klara med allt på kvällarna. Även när det är partaj på gång är det en skön grej att kunna sitta ner i bastun och badtunnan och umgås med våra vänner.

 

 

Snabb och bra service

Vi har bara positivt att säga om J&L Habo. När vi mailat eller ringt om frågor så har vi alltid fått snabb uppföljning och hjälp.
Tyvärr fick vinden tag i vår bastudörr och ryckte sönder fästena, men efter ett samtal fick vi nya skickade till oss – superbra! 

 

 

 

 

Är du också intresserad av bastu och badtunna?
Kontakta oss för offert och paketpris på kombopaket bastu & badtunna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *